Jautienos ir perlinių kruopų troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos ir perlinių kruopų troškinys


INGREDIENTAI:

1 kg jautienos,
25 g svogūnų,
250 g virtų perlinių kruopų,
3 morkų,
15 g pomidorų pastos,
100 g marinuotų raudonųjų pupelių,
1 žaliosios paprikos,
1 skiltelės česnako,
šaukštelio aitriųjų pipirų,
pusės šaukštelio kmynų,
pagal skonį druskos,
medaus,
riebalų kepimui.


GAMINIMAS:

Jautieną nuplaukite, supjaustykite juostelėmis ir apkepkite aliejuje. Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite. Visas daržoves apkepkite kartu su jautiena ir pomidorų pasta.

Perlines kruopas išminkykite ir išvirkite. Tada sudėkite daržoves ir jautieną į troškinimo indelius, įberkite druskos ir įdėkite po lašelį medaus. Orkaitėje troškinkite apie 30 min. Jei kruopos atrodo per sausos, įpilkite dar sultinio.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668