1 kg maltos mėsos,
1 kg bulvių,
svogūnas,
400 g pomidorų,
3 kiaušiniai,
150 g riebalų,
2 šaukštai maltos paprikos,
šaukštas miltų,
stiklinė pieno,
petražolių,
druskos.
GAMINIMAS:
Smulkiai supjaustytus svogūnus kepti riebaluose, kol jie pasidarys "stikliniai". Sudėti mėsą, dar truputį pakepinti. Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, apvirti vandenyje. Ištepti riebalais troškintuvą, sudėti sluoksniais bulves ir mėsą, įberti druskos, paprikos (pirmas ir paskutinis sluoksnis turi būti bulvių). Troškinio paviršių aptepti patroškinta ir pertrinta pomidorų mase. Troškinti valandą karštoje orkaitėje. Baigiant troškinti supilti piene išplaktus kiaušinius. Patiekiant į stalą pabarstyti smulkintais petražolių lapeliais.