Avienos ir lęšių troškinys su raudonuoju vynu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avienos ir lęšių troškinys su raudonuoju vynu


INGREDIENTAI:

Apie 700-800 g avienos su kauliuku,
230 g lęšių,
1 svogūno,
150 ml raudonojo vyno,
6-8 vyšninių pomidorų,
1 paprikos,
druskos,
pipirų pagal skonį,
2 skiltelių česnako,
laurų lapų,
žiupsnelio petražolių.


GAMINIMAS:

Pasūdytame vandenyje išvirkite lęšius (10-12 min.). Nukoškite. Keptuvėn įpylę aliejaus pakepinkite smulkintą česnaką ir pusžiedžiais pjaustytą svogūną, sudėkite virtus lęšius, įpilkite raudonojo vyno ir apie 1 min. patroškinkite. Vėliau sudėkite stambiai pjaustytą papriką.

Per pusę perpjaukite vynuoginius pomidorus, įmeskite laurų lapų ir pabarstykite druska su šviežiai maltais pipirais. Avieną apibarstykite druska, maltais pipirais ir apie 2-3 min. apkepinkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi-kol apskrus. Apibarstykite petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668