Lietinių užkandis receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lietinių užkandis


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

(6 asmenims)
T e š l a i:
stiklinė miltų,
po pusę stiklinės pieno ir
vandens,
kiaušinis,
šaukštas aliejaus,
žiupsnelis druskos.

Į d a r u i:
2 saujelės špinatų lapų,
indelis grūdėtos varškės,
3 šaukštai smulkinto ožkų pieno sūrio,
2 skiltelės česnako,
šaukštas bazilikų padažo,
2 šaukštai grietinės,
pagal skonį druskos,
pipirų.

GAMINIMAS:

Pirmiausia paruoškite tešlą: lietiniams skirtus produktus iki vientisos masės išplakite elektriniu plakikliu ir bent 20 min. palikite pastovėti, kad tešla išbrinktų. Paruoškite špinatų įdarą. Špinatus perrinkite, kotelius nuskabykite, lapelius stambiai suplėšykite ir kelias minutes palaikykite inde virš garų, kad suminkštėtų.

Paruoštus špinatus sumaišykite su gerai nuvarvinta varške ir ožkų pieno sūriu, įspauskite česnako skilteles, įmaišykite bazilikų padažą, grietinę. Įdarą pasūdykite, pagardinkite pipirais. Iš tešlos iškepkite didesnius lietinius.

Ant kiekvieno krėskite įdaro, tada vėl klokite lietinį ir krėskite likusį įdarą. Lietinių sluoksniuotį paslėkite medine lentele ir bent valandą palaikykite šaldytuve. Tiekite supjaustytą dailiais stačiakampiais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668