2 pakuotės bemielės sluoksniuotos tešlos,
500 ml šaldytų trintų uogų (braškių,
serbentų, vyšnių),
po 300 g riebaus varškės kremo ir
maskarponės,
pusės citrinos žievelų ir
sulčių,
80 ml plakamosios grietinėlės,
5 šaukštai miltelinio cukraus,
pagal skonį vanilinio cukraus.
GAMINIMAS:
Tešlą atšildykite, iš jos torto forma išspauskite 3 apskritimus ir iškepkite juos orkaitėje pagal nurodymus ant pakuotės. Varškę pertrinkite per sietelį, sumaišykite su maskarponės sūriu ir elektriniu plakikliu iki vientisos masės išplakite su vanile, citrinos sultimis, milteliniu cukrumi.
Tada įmaišykite iki standžių putų išplaktą grietinėlę ir bent pusvalandžiui kremą padėkite šaltai. Vieną torto lakštą atsargiai, kad nesutrupintumėte, klokite į torto formą, tada tepkite varškės kremo, atsargiai užvožkite kitą lakštą, šiek tiek spustelėkite ir tepkite likusį kremą. Ant viršutinio tešlos lakšto krėskite su krakmolu pakaitintų ir atvėsintų uogų. Tortą per naktį palaikykite šaldytuve.