Feta įdaryti pievagrybiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Feta įdaryti pievagrybiai


INGREDIENTAI:

Pievagrybių,
fetos sūrio,
smulkintų graikinių riešutų,
česnako (pagal skonį),
kvapiųjų pipirų (pagal skonį),
džiovintų bazilikų,
aliejaus (alyvuogių arba kitokio).


GAMINIMAS:

Fetą supjaustykite gabalėliais ir pamaigykite šakute, riešutus susmulkinkite. Pagal skonį pagardinkite pipirais, česnakais, baziliku. Jeigu pastarojo neturite, įberkite krapų arba bet kokių jums patinkančių žolelių.

Įpilkite 1 šaukštą aliejaus, viską gerai išmaišykite ir įdarykite šiuo mišiniu pievagrybių kepurėles. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite įdarytus pievagrybius 15-20 min. Skanu ir šalti, ir karšti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668