Sluoksniuotos tešlos ritinėliai su obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sluoksniuotos tešlos ritinėliai su obuoliais


INGREDIENTAI:

(18-20 ritinėlių)
275 g sluoksniuotos bemielės tešlos,
2-3 obuolių,
2 šaukštų vanilinio cukraus,
1 kiaušinio trynio,
50 g sviesto,
1 šaukštelio malto cinamono,
50 g miltinio cukraus.









































GAMINIMAS:

Obuolius perpjaukite pusiau, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite 2-3 mm storio riekelėmis. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite 2 cm pločio ir 20 cm ilgio juostelėmis. Obuolių riekeles sudėliokite ant tešlos juostelių, apibarstykite vaniliniu cukrumi.

Juostelių galus patepkite išplaktu kiaušinio tryniu ir susukite į ritinėlius. Ritinėlius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Sviestą ištirpinkite ir sumaišykite su milteliniu cukrumi bei cinamonu.

Gauta mase aptepkite pyragaičius. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 18-20 minučių, kol ritinėliai gražiai apskrus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668