Mėsos slėgtainio salotos su padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mėsos slėgtainio salotos su padažu


INGREDIENTAI:

200 g mėsos slėgtainio,
raugintas arba marinuotas agurkas,
svogūnas,

Padažas:
2 šaukštai aliejaus,
po šaukštą garstyčių,
vandens,
acto,
sojos padažo;
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Indelyje pagaminti padažą, kruopščiai sumaišant visus komponentus. Mėsos slėgtainį ir svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais, agurką -skritulėliais, išmaišyti su padažu. Rekomenduojama 2 val. palaikyti šaldytuve. Patiekti su duona ir alumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668