Bulvių ir maltos mėsos apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių ir maltos mėsos apkepas


INGREDIENTAI:

800 g (4-5 vidutinio dydžio) virtų bulvių,
1 didesnio svogūno,
2 vidutinio dydžio morkų,
100 g konservuotų raudonųjų pupelių,
3-4 pomidorų,
druskos ir
penkių pipirų mišinio,
šviežių arba džiovintų žalumynų.

U ž p i l u i:
400 ml 10 proc. grietinėlės,
2 kiaušinių,
aliejaus (kepti ir formai patepti).


GAMINIMAS:

Susmulkinkite morkas ir svogūną. Keptuvėje pakepinkite maltą mėsą, sudėkite morkų ir svogūnų ratelius. Kepkite, kol svogūnai taps permatomi, sudėkite nusausintas konservuotas pupeles, pagardinkite. Bulves supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į aliejumi išteptą kepimo formą.

Išplakite kiaušinius, pridėkite grietinėlės, pagardinkite druska ir gautą mišinį supilkite į formą. Kepkite iš anksto iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Pabaigoje uždėkite pomidorų griežinėlių, užberkite tarkuoto sūrio ir kepkite, kol dailiai pagels.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668