Tiršta sriuba su aguročiais ir mėsos kukulaičiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tiršta sriuba su aguročiais ir mėsos kukulaičiais


INGREDIENTAI:

2 nedideli aguročiai,
1-2 saldžiosios paprikos,
4 vidutinio dydžio bulvės,
4 nedidelės morkos,
1-2 svogūnai,
kelios česnako skiltelės,
3-4 nedideli pomidorai,
šaukštas pomidorų pastos,
500 g maltos mėsos,
kelios baltos duonos riekelės,
pieno,
kiaušinis,
druskos,
juodųjų pipirų,
lauro lapas,
kitų prieskonių pagal skonį,
žalumynų,
aliejaus,
500-800 ml sultinio (arba vandens),
grietinės.


GAMINIMAS:

Aguročius, paprikas ir bulves supjaustykite nedideliais kubeliais, morkas-griežinėliais. Šias daržoves apkepinkite aliejuje, sudėkite į puodą, užpilkite 500-800 ml sultinio (arba vandens), uždenkite dangčiu ir virkite ant mažos ugnies 25-30 min.

Apkepkite svogūnus ir česnakus, ten pat sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus ir šaukštą pomidorų pastos. Viską sukrėskite į puodą su kitomis daržovėmis. Pagardinkite prieskoniais. Duoną užmerkite piene, nuspauskite, sumaišykite su mėsa, kiaušiniu, druska ir pipirais.

Suformuokite mažus kukulaičius ir apkepkite juos iš visų pusių. Tada sudėkite į sriubą ir virkite 5 min. Patiekite su grietine ir žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668