(4 porcijoms)
4 bulvės,
200 g maltos jautienos,
morka,
svogūnas,
gabalėlis saliero gumbo,
mažas indelis meksikietiško konservuotų daržovių mišinio su raudonosiomis pupelėmis,
4 šaukštai meksikietiško pomidorų padažo,
2 šaukštai sviesto,
druskos,
pipirų,
muskatų,
Vorčesterio padažo,
aitriosios paprikos,
tarkuoto brandinto sūrio.
GAMINIMAS:
Pirmiausia paruoškite įdarą: morką, salierą ir svogūną nulupkite. Svogūną sukapokite, o morkas ir saliero gabalėlį sutarkuokite stambia trintuve. Svogūną, iki dailiai pagels, pakepinkite svieste, tada suberkite daržoves ir jas kepkite apie 10 min., kol suminkštės.
Į keptuvę sukrėskite šakute maigytą maltą jautieną ir vis pamaišant kepinkite, iki ji patamsės. Tada sukrėskite nuvarvintas meksikietiškas daržoves, troškinį pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, muskatais, Vorčesterio padažu, suberkite aitriąją papriką ir dar kelias minutes pakepinkite.
Sukrėskite pomidorų padažą, keptuvę uždenkite ir kelias minutes patroškinkite. Virtas bulves įpjaukite, išskobkite, dėkite į riebalais išteptą kepimo formą, gausiai krėskite įdaro, berkite tarkuoto sūrio ir kepkite karštoje orkaitėje apie 10 min., iki sūris išsilydys.