(6 porcijoms)
6 tortilijos,
400 g šaltai rūkyto kumpio,
pusė Ledkalnio salotos,
indelis natūralaus skonio tepamojo sūrelio su pievagrybiais,
3 didesni pomidorai,
obuolys,
pagal skonį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Obuolį nulupkite, sutarkuokite, sumaišykite su tepamuoju sūreliu, jei reikia, pasūdykite. Kumpį supjaustykite plonais griežinėliais. Salotas nuplaukite ir labai gerai nusausinkite. Pomidorų galus įpjaukite, vaisius nuplikykite verdančiu vandeniu, tada nulupkite odelę ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Ant pašildytų tortilijų tepkite sūrelio su obuoliais, tada klokite po kelis lapus salotų, dėkite kumpio ir pomidorų. Tortilijas susukite, perpjaukite per pusę, kad būtų patogiau valgyti, ir patiekite.