Obuolių, morkų ir apelsinų marmeladas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių, morkų ir apelsinų marmeladas


INGREDIENTAI:

350 g obuolių (nenuluptų),
350 g apelsinų,
350 g morkų,
1 citrinos sulčių,
500 g cukraus,
1 pakelio uogienių tirštiklio (2:1).


GAMINIMAS:

Obuolius nuplaukite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiomis skiltimis. Apelsinus kruopščiai nulupkite (pašalinkite ir baltąją žievelės dalį, kad marmeladas neapkarstų) ir supjaustykite gabalėliais. Nuskustas morkas supjaustykite.

Viską smulkintuvu susmulkinkite iki tyrės, sumaišykite citrinos sultis su bepjaustant išsiskyrusiomis apelsinų sultimis, cukrumi ir tirštikliu, užvirinkite ir 4 min. stipriai pavirinus, karštą masę išpilstykite į stiklainius. Skanu ir sveika. Trumpai verdant išlieka vitaminai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668