Obuolienė su migdolais receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolienė su migdolais


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
900 g paruoštų obuolių,
50 g razinų,
5 šaukštų likerio (amareto),
50 g migdolų,
500 g cukraus,
1 pakelio uogienių tirštiklio (3;1),
1/2 citrinos sulčių,
žiupsnelio malto cinamono,
jei reikės-obuolių sulčių be cukraus.

GAMINIMAS:

Razinas per naktį pamirkykite likeryje. 900 g nuluptų, išimtais sėklalizdžiais ir kubeliais supjaustytų obuolių apšlakstykite citrinos sultimis. Migdolus paskrudinkite keptuvėje be riebalų. Obuolius, migdolus ir razinas pasverkite kartu: įpilkite tiek sulčių, kad bendras svoris siektų 1500 g.

Tada viską sudėkite į puodą, suberkite cukrų, sumaišytą su uogienių tirštinamuoju mišiniu ir cinamoną, užvirinkite ir leiskite 5 min. pakunkuliuoti. Stiklainius apverskite. Po 5 min. atverskite ir ataušinkite.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668