(1 porcija 280 kcal)
1/2 kg šviežio kopūsto,
2 morkų,
150 g šaldytų šparaginių pupelių,
150 g šaldytų žirnių,
2 svogūnų,
5 vynuoginių pomidorų,
3 šaukštų pomidorų pastos,
2 šaukštų kvietinių miltų,
po 1/2 stiklinės aliejaus,
daržovių sultinio,
sviesto,
druskos,
pipirų,
grietinės.
GAMINIMAS:
Kopūstus smulkiai supjaustykite. Svogūnus pakepinkite su smulkintomis morkomis ir miltais. Užpilas: iš daržovių sultinio, aliejaus ir pomidorų pastos. Į troškinimo indą dėkite daržoves, užpilkite užpilu, įpilkite vandens (jeigu reikia), įdėkite sviesto, pasūdykite.
Ant viršaus sudėkite nuplautus pomidorus. Troškinkite apie 25 min. karštoje orkaitėje. Patiekite troškinį su grietine.