4 bulvių,
400 g vištienos filė,
1 svogūno galvutės (arba poro),
1 morkos,
1 šaukšto smulkiai kapotų petražolių,
4 šaukštų tepamojo sūrelio,
100 g grietinėlės kavai,
1 šaukšto aliejaus (kepti),
žiupsnelio druskos ir
juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Bulves išvirkite ir ataušinkite. Nupjaukite jų viršutinę dalį, šaukštu atsargiai išskobkite bulvių vidų (minkštimo neišmeskite). Supjaustykite svogūno galvutę ir morką, truputį apkepinkite, pagardinkite druska ir pipirais. Bulvių minkštimą sumaišykite su morka, svogūnu ir petražolėmis.
Užvirinkite grietinėlę kavai, į ją įmaišykite 2 valgomuosius šaukštus tepamojo sūrelio. Pagardinkite druska ir pipirais. Vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis ir gerai iškepkite įkaitintoje keptuvėje, pagardinkite prieskoniais. Keptą mėsą sudėkite į daržovių mišinį.
Įdėkite ir likusią tepamojo sūrelio dalį. Įdarą gerai išmaišykite ir, jeigu reikia, dar pagardinkite. Bulves sudėkite ant kepimo skardos, į vidų pridėkite įdaro, įpilkite padažo-grietinėlės ir sūrelio mišinio. Kepkite 220 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių.