Maži grybų ir kopūstų pyragėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Maži grybų ir kopūstų pyragėliai


INGREDIENTAI:

500 g sluoksniuotos mielinės tešlos,
500 g kopūstų,
1 svogūno,
1 nedidelės cukinijos,
200 g baravykų arba kitokių grybų,
1-2 šaukštų sviesto,
0,5 šaukštelio druskos,
1 šaukštelio maltų muskatų,
100 g grietinės,
1-2 šaukštų aitriųjų paprikų padažo,
ištirpinto sviesto (pyragėliams sutepti).


GAMINIMAS:

Kopūstą supjaustykite juostelėmis, svogūną, cukiniją ir grybus-kuo mažesniais gabaliukais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite susmulkintas daržoves ir kartkartėmis pamaišant 10-15 minučių troškinkite. Pagardinkite druska ir muskatais. Pridėkite grietinės ir aitriųjų paprikų padažo, atvėsinkite.

Tuo metu plonai iškočiokite tešlą ir iš jos išpjaukite arba stikline išspauskite mažus skrituliukus. Paruoštą masę dėkite ant skrituliukų vidurio, suformuokite pyragėlius. Kepkite iki 225 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-18 minučių. Pyragėlių viršutinį sluoksnį sutepkite ištirpintu sviestu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668