1 gūžės salotų lapų,
1 agurko,
4 mažų, pusiau pjaustytų pomidoriukų,
2 šaukštų majonezo,
1 šaukšto smulkintų petražolių,
4 juostelių kumpio,
1 bandelės,
100 g fermentinio sūrio.
GAMINIMAS:
Įkaitinkite keptuvę. Suplėšykite salotų lapus gabaliukais. Agurkus supjaustykite kubeliais, mažus pomidorus-pusiau ir sumaišykite. Majonezą sumaišykite su petražolėmis ir 2 šaukštais vandens, atidėkite. Kumpio juosteles perpjaukite pusiau, susukite į ritinėlį ir persmeigę dantų krapštuku išdėliokite keptuvėje.
Bandelę supjaustykite kubeliais ir taip pat išdėliokite keptuvėje. Kepkite 4-5 min., kol kumpis apskrus. Po to kumpį šakute nuimkite nuo pagaliukų. Salotų lapus sumaišykite su pomidorais ir agurkais, sudėkite kumpio ritinėlius ir keptą bandelę, užpilkite paruoštu majonezo padažu ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Kumpį galite pakeisti savo mėgstama mėsa, vištiena arba dešrelėmis.