1žiedinio kopūsto (400 g),
200 g poro,
2 šaukštų tarkuoto sūrio (parmezano).
P a d a ž u i:
200 ml neriebaus pieno,
1,5 šaukšto miltų,
druskos,
pipirų,
150 g sūrio.
GAMINIMAS:
Žiedinį kopūstą suskirstykite žiedeliais, griežinėliais supjaustykite porą. Daržoves sudėkite į pasūdytą vandenį, maždaug 5 minutes pavirkite ir nusausinkite. Paruoškite padažą: miltus išsukite su pienu, nuolat maišydami porą minučių pakaitinkite (temperatūra- neaukšta).
Puodą nukelkite nuo viryklės, suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite.n Pagardinkite druska ir pipirais. Daržoves perdėkite į karščiui atsparią kepimo formą. Supilkite pieno ir sūrio padažą, užbarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 10 minučių, kol patiekalas gražiai parus.