Kopūstų ir obuolių troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstų ir obuolių troškinys


INGREDIENTAI:

1 kg gūžinio kopūsto,
100 ml aliejaus,
500 g saldžiarūgščių obuolių,
1 šaukštelio druskos,
1 šaukšto citrinų rūgšties,
obuolių acto arba citrinų sulčių (pasirinkti),
1 šaukšto cukraus,
200 ml vandens.


GAMINIMAS:

Kopūstą supjaustykite plonomis juostelėmis, išpjaukite stiebą. Kopūsto juosteles sudėkite į didelį puodą, įpilkite aliejų ir verdantį vandenį. Išmaišykite, uždenkite ir palikite 5-10 minučių. Išvalytus obuolius supjaustykite plonomis skiltelėmis ir sumaišykite su kopūstais.

Dėkite šaukštą cukraus, šaukštelį druskos ir supilkite pilną šaukštą obuolių acto ar citrinų sulčių. Retkarčiais pamaišydami patroškinkite pusę valandos, jei reikia, įpilkite vandens.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668