4 paprikų,
200 ml kuskuso ir
300 ml vandens,
50 g kedrų riešutų,
100 g razinų,
1 kiaušinio,
300 g fetos sūrio,
3 šaukštų alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų (pagal skonį),
žiupsnelio smulkintų šviežių bazilikų.
GAMINIMAS:
Nupjaukite paprikų viršūnėles, išimkite sėklas ir baltąją dalį. Ant kuskuso užpilkite karšto pasūdyto vandens, tegu pastovi, kad išbrinktų (apie 5 minutes). Sausoje keptuvėje pakepinkite kedrų riešutus, kol pagels.
Sumaišykite kuskusą, riešutus, razinas, kiaušinį, kubeliais supjaustytą fetos sūrį, aliejų, druską, pipirus ir bazilikus. Šiuo mišiniu įdarykite paprikas, uždėkite viršūnėles. Kepkite maždaug 225 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių.