Vengriškas mėsos ir paprikų troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vengriškas mėsos ir paprikų troškinys


INGREDIENTAI:

800 g kiaulienos,
2 skirtingų spalvų paprikų,
1 poro,
2 česnako skiltelių,
1,5 šaukšto sviesto,
druskos,
juodųjų pipirų (pagal skonį),
2 šaukštelių maltų paprikų,
6 pomidorų,
250 ml sauso baltojo arba raudonojo vyno,
2 rozmarino šakelių.


GAMINIMAS:

Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir susmulkinkite. Porą supjaustykite griežinėliais, česnako skilteles susmulkinkite. Mėsą supjaustykite kubeliais, apkepkite puode įdėję sviesto. Pagardinkite druska, pipirais ir malta paprika. Sudėkite porą ir paprikas, įpilkite šiek tiek vyno, kad mėsa neapdegtų.

Ant viršaus uždėkite rozmarino šakeles, uždenkite ir pusvalandį troškinkite žemoje temperatūroje. Pomidorus nulupkite, išimkite sėklas ir dėkite į puodą. Patroškinkite dar pusvalandį. Jei reikia, įpilkite daugiau vyno. Patiekite su virtų bulvių griežinėliais, apibarstytais malta paprika.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668