800 g kiaulienos,
2 skirtingų spalvų paprikų,
1 poro,
2 česnako skiltelių,
1,5 šaukšto sviesto,
druskos,
juodųjų pipirų (pagal skonį),
2 šaukštelių maltų paprikų,
6 pomidorų,
250 ml sauso baltojo arba raudonojo vyno,
2 rozmarino šakelių.
GAMINIMAS:
Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir susmulkinkite. Porą supjaustykite griežinėliais, česnako skilteles susmulkinkite. Mėsą supjaustykite kubeliais, apkepkite puode įdėję sviesto. Pagardinkite druska, pipirais ir malta paprika. Sudėkite porą ir paprikas, įpilkite šiek tiek vyno, kad mėsa neapdegtų.
Ant viršaus uždėkite rozmarino šakeles, uždenkite ir pusvalandį troškinkite žemoje temperatūroje. Pomidorus nulupkite, išimkite sėklas ir dėkite į puodą. Patroškinkite dar pusvalandį. Jei reikia, įpilkite daugiau vyno. Patiekite su virtų bulvių griežinėliais, apibarstytais malta paprika.