1 aitriojo pipiro,
1 skiltelės česnako,
1 citrinos sulčių ir tarkuoto žievelės,
1 šaukšto sojų padažo,
1 šaukšto sezamų aliejaus,
200 g krevečių,
140 g salotų lapų,
2 avokadų.
GAMINIMAS:
Iš pipiro išimkite sėklas, kad salotos nebūtų aitrios, smulkiai supjaustykite. Viename inde sumaišykite smulkiai supjaustytą česnaką, tarkuotą žievelę, išspaustas citrinos sultis,
sezamų aliejų ir sojų padažą.
Krevetes 2-3 min. pavirkite ir sudėkite į paruoštą užpilą (galite marinuoti apie valandą). Išėmę krevetes iš marinato į jį sudėkite suplėšytus salotų lapus, išmaišykite ir dėkite į lėkštes, ant viršaus sudėkite supjaustytą avokadą ir krevetes.