Grybų troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų troškinys


INGREDIENTAI:

2 svogūnų,
2 šaukštų sviesto,
400 g šviežių voveraičių arba baravykų (arba 250 g sūdytų ar apvirtų grybų),
100 ml smulkintų petražolių,
150 ml plakamosios grietinėlės,
4 kiaušinių,
druskos,
pipirų,
aliejaus (formelėms ištepti).


GAMINIMAS:

Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite svogūnus. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite svogūnus ir troškinkite 2-3 minutes. Pridėkite smulkintus grybus ir petražoles, kaitinkite dar 3-4 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais.

Grybų mišinį sudėkite į mažas aliejumi išteptas kepimo formeles arba į vieną didelę, į kiekvieną dėkite po 2-3 šaukštus grietinėlės ir įmuškite po po 1 žalią kiaušinį. Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 5-7 minutes, kol sukeps kiaušiniai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668