Baravykų rizotas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baravykų rizotas


INGREDIENTAI:

6 šaukštų aliejaus,
200 g rizoto ryžių,
1 l nuvalytų ir susmulkintų šviežių baravykų,
2 svogūnų,
2 česnako skiltelių,
200 ml sauso baltojo vyno,
200-400 ml ekologiško daržovių sultinio Natur compagnie,
100 ml parmezano sūrio drožlių,
100 ml smulkintų petražolių,
druskos,
pipirų (pagal skonį).


GAMINIMAS:

Puode įkaitinkite aliejų, sudėkite ryžius ir maišydami kaitinkite, kol taps minkšti. Sudėkite susmulkintus grybus ir svogūnus, kepinkite 2-3 minutes. Įdėkite sutrintus česnakus, supilkite baltąjį vyną, išmaišykite ir troškinkite neaukštoje temperatūroje.

Kai visas skystis įsigers į ryžius, į puodą supilkite dalį sultinio, kad apsemtų ryžius. Troškinkite 30 minučių, kai sultinys įsigers, supilkite ir likusią dalį. Rizotą pagardinkite druska ir pipirais, įmaišykite smulkintų petražolių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668