Pienių salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pienių salotos


INGREDIENTAI:

200 g svogūnų laiškų,
100 g špinatų,
1 apelsino,
50 g mėgstamų riešutų,
1 stiklinė pienių žiedlapių.

P a d a ž u i:
2 šaukštų citrinų sulčių,
alyvuogių aliejaus,
žiupsnelio druskos,
cukraus.


GAMINIMAS:

Svogūnų laiškus ir špinatus nuplaukite, juos nusausinkite ir supjaustykite smulkiais gabalėliais. Pienių žiedlapius užplikykite verdančiu vandeniu ir palaikykite porą minučių.

Tada nugriebkite į paviršių iškilusius nešvarumus. Pienių žiedlapius nusausinkite ir sudėkite į svogūnus, špinatus bei pakeptus riešutus. Į dubenėlį supilkite padažui skirtus produktus ir išplakite. Užpilkite ant salotų ir gerai išmaišykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668