Triušis, troškintas grietinėje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušis, troškintas grietinėje


INGREDIENTAI:

Triušis, 2 svogūnai,
morka,
400 g grietinės,
druskos,
pipirų,
lauro lapų,
mairūnų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Mėsą nuplaukite, supjaustykite, apibarstykite pipirais, druska, apkepkite. Po to pakepkite svogūnus ir morką, sudėkite į indą,ant viršaus suberkite mėsos gabalėlius. Grietinę sumaišykite su karštu vandeniu.

Įberkite prieskonių, šiuo padažu apliekite mėsą. Troškinkite maždaug valandą, jei vanduo išgaruos-įpilkite dar.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668