600 g bulvių,
1 svogūno,
40 g avižinių dribsnių,
1 kiaušinio,
po žiupsnelį druskos,
maltų pipirų,
tarkuotų muskatų riešutų,
8 pievagrybių,
1 saldžiosios paprikos,
30 g riebalų,
po 80 g mocarelos ir
parmezano sūrio,
1 stiklainio konservuotų mažų pomidorų,
po žiupsnelį raudonėlių,
bazilikų,
druskos.
GAMINIMAS:
Nuskustas bulves sutarkuokite stambia tarka. Svogūnus susmulkinkite kubeliais. Iš bulvių, svogūnų, avižinių dribsnių ir kiaušinio paruoškite tirštą masę, pagardinkite druska, pipirais, muskatais. Nepridegančioje keptuvėje, įkaitinkite truputį aliejaus, iškepkite keturis picos papločius.
Nuvalykite pievagrybius supjaustykite griežinėliais, papriką-juostelėmis. Abiejų rūšių sūrį stambiai sutarkuokite ir sumaišykite. Į kepimo skardą sudėkite picų papločius, apdėliokite pomidorėliais, po to-pievagrybiais bei paprikos juostelėmis. Pasūdykite, pabarstykite raudonėliu ir sūrio mišiniu. Kepkite maksimaliai įkaitintoje orkaitėje 7-10 minučių.