Žuvies ir kopūstų štrudelis receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvies ir kopūstų štrudelis


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

600 g žuvies filė,
500 g sluoksniuotos tešlos,
200 g raugintų kopūstų,
300 g šviežių kopūstų,
50 g grybų,
2 svogūno,
1/2 citrinos sulčių,
2 česnako skiltelių,
2 kiaušinių,
4 šaukštų alyvuogių,
pieno,
pagal skonį druskos,
pipirų.

GAMINIMAS:

Pakaitinkite keptuvėje aliejų ir troškinkite jame raugintus kopūstus su smulkiai supjaustytais svogūnais. Grybus šiek tiek apvirkite pasūdytame vandenyje, smulkiai supjaustykite. Šviežą kopūstą sukapokite ir apkepkite aliejuje, sumaišykite su keptais svogūnais, raugintais kopūstais, grybais, įberkite druskos.

Žuvies filė iškepkite su kapotais česnakais, įpilkite citrinos sulčių, įberkite druskos ir pipirų. Kepintą žuvį sumaišykite su kopūstais. Į masę įmuškite kiaušinius ir viską gerai išmaišykite. Kepimo skardą pabarstykite miltais.

Tešlą iškočiokite, dėkite į skardą. Ant jos dėkite paruoštą įdarą, išlyginkite, tešlos galus užlenkite ir suvyniokite. Kraštus patepkite kiaušinio plakiniu, o visą gaminį ištepkite pienu. Pašaukite į 200 laipsnių orkaitę ir kepkite 15 min. Papuoškite žalumynais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668