Karameliniai triufeliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karameliniai triufeliai


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
3 kiaušinių baltymų,
125 g cukraus miltelių,
45 g tirpinto sviesto,
65 g miltų.

T r i u f e l i ų masei:
po 150 g baltojo ir pieninio šokolado,
50 g cukraus,
175 g grietinėlės,
75 g sviesto.


GAMINIMAS:

Pasigaminkite plonus biskvitinius sausainius: iki putų suplakite baltymus su cukraus milteliais, maišant supilkite sviestą, suberkite miltus. Į kepimo popieriumi išklotą skardą po šaukštą (paliekant tarpus) sudėkite tešlą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Dar šiltus plonus sausainius susukite į tūteles.

Paruoškite masę: cukrų pakaitinkite puode, kol parus, supilkite grietinėlę, maišant pavirinkite, kol cukrus ištirps, ir nukaiskite. Sudėkite sviestą ir smulkintą šokoladą, išmaišykite. Gautą masę 2-4 val. palaikykite šaltai, po to išplakite ir pripildykite jo atvėsintas tūteles. Biskvitines tūteles galima pakeisti popierinėmis saldainių formelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668