Spanguolių marmeladas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Spanguolių marmeladas


INGREDIENTAI:

2 apelsinų,
1 citrinos,
3 stiklinių vandens,
250 g spanguolių,
1 pakelio uogienės tirštiklio,
7 stiklinių cukraus.


GAMINIMAS:

Citriną ir apelsinus nulupkite, susmulkinkite. Į puodą sudėkite vaisius, suberkite spanguoles, supilkite vandenį, suberkite cukrų, užvirinkite ir troškinkite 30 min. Po to maišant suberkite uogienės tirštiklį ir dar šiek tiek pavirkite. Karštą marmeladą supilkite į stiklainį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668