100 g sviesto,
100 g cukraus,
2 kiaušinių,
50 g miltų,
100 g kukurūzų krakmolo,
6 g kepimo miltelių,
200 g džiovintų vaisių,
50 g brendžio,
1 citrinos žievelės,
2 šaukštų pieno.
GAMINIMAS:
Džiovintus vaisius nuplaukite, gerai nuspauskite, supjaustykite ir užpilkite brendžiu. Kiaušinius plakite su cukrumi iki purios masės. Kepimo miltelius sumaišykite su miltais. Į dubenį pilkite kiaušinių plakinį ir suberkite miltus, viską toliau plakite, kol tešla taps vientisa.
Sviestą ištirpinkite, supilkite į tešlą ir išmaišykite. Į tešlą sudėkite džiovintus vaisius, riešutus ir išmaišykite. Kepimo indelius ištepkite sviestu arba išklokite kepimo popieriumi ir supilkite paruoštą masę.
Pašaukite į 180 laipsnių karščio orkaitę ir kepkite apie 35 min., kol keksas iškils ir apskrus. Keksą atvėsinkite ir apibarstykite miltiniu cukrumi.