1 pakelio mielinės sluoksniuotos tešlos,
300 g pievagrybių,
50 g sviesto,
1 svogūno,
1 šaukštelio provanso žolelių mišinio,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Pievagrybius perpjaukite pusiau ir supjaustykite riekelėmis, pakepinkite keptuvėje su sviestu ir kubeliais supjaustytais svogūnais, provanso žolelėmis. Pravėsusius grybus sumaišykite su druska, pipirais. Atšilusią tešlą iškočiokite 5 mm storio lakštu ir supjaustykite stačiakampiais gabalėliais.
Į tešlos gabalėlių vidurį įdėkite po šaukštą grybų įdaro ir užlankstykite kraštus. Pyragėlių viršų patepkite kiaušinio tryniu. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol pyragėliai gražiai pagels.