Kalėdiniai drebučiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalėdiniai drebučiai


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
700 ml žuvies sultinio,
2 šaukštų želatinos,
20 sūdytų krevečių,
2 virtų kiaušinių,
1,5 stiklinės konservuotų ar šaldytų žirnelių,
3 virtų morkų,
brokolių.


GAMINIMAS:

Želatiną išbrinkinkite 1 stiklinės sultinio, pašildykite ir sumaišykite su visu sultiniu. Į formą įpilkite keletą šaukštų sultinio. Kai jis sustingsta, įdėkite supjaustytų kiaušinių, krevečių, brokolių, morkų "gėlyčių" ir vėl užpilkite trupučiu sultinio.

Kai šis sluoksnis sustingsta, dėkite sluoksnį žirnelių, sustingdyti. 2-3 val. drebučius laikykite šaldytuve, kad labai gerai sustingtų. Tada, palaikius formą inde su karštu vandeniu, išverskite drebučius ant lėkštės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668