(4 porcijoms)
700 ml žuvies sultinio,
2 šaukštų želatinos,
20 sūdytų krevečių,
2 virtų kiaušinių,
1,5 stiklinės konservuotų ar šaldytų žirnelių,
3 virtų morkų,
brokolių.
GAMINIMAS:
Želatiną išbrinkinkite 1 stiklinės sultinio, pašildykite ir sumaišykite su visu sultiniu. Į formą įpilkite keletą šaukštų sultinio. Kai jis sustingsta, įdėkite supjaustytų kiaušinių, krevečių, brokolių, morkų "gėlyčių" ir vėl užpilkite trupučiu sultinio.
Kai šis sluoksnis sustingsta, dėkite sluoksnį žirnelių, sustingdyti. 2-3 val. drebučius laikykite šaldytuve, kad labai gerai sustingtų. Tada, palaikius formą inde su karštu vandeniu, išverskite drebučius ant lėkštės.