(4 porcijoms)
900 g kalakuto krūtinėlės,
600 ml stipraus vištienos sultinio (tinka ir daržovių),
8 g želatinos,
3 raudonųjų greipfrutų,
šiek tiek šviežių arba džiovintų šalavijų,
druskos,
ką tik grūstų pipirų mišinio (baltųjų, juodųjų).
GAMINIMAS:
Sultinyje ant lėtos ugnies išvirtą kalakutieną išimkite iš puodo ir supjaustykite. Šiltą sultinį perkoškite, įmaišykite išbrinkintą želatiną, šiek tiek praaušinkite ir supilkite ką tik išspausto greipfruto sultis. Paruoštos želė įpilkite į formą, kad padengtų dugną.
Palaikykite šaltai, kol sustings. Sluoksniais sudėkite paukštienos gabalėlius, nuluptas greipfruto skilteles, sudėkite šalavijų lapelius, užpilkite likusia želė, uždenkite ir palikite šaltoje vietoje, kol sustings.