Salotos su grybais ir agurkais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salotos su grybais ir agurkais


INGREDIENTAI:

250 g baravykų (marinuotų),
1 skiltelės česnako,
150 g natūralaus jogurto,
2 šaukštų grietinės,
2 šaukštų aliejaus,
1/2 citrinos sulčių,
druskos,
baltųjų pipirų,
1 gražgarsčių salotų,
120 g sūrio (Camembert, 30 proc. riebumo),
2 šaukštų laiškinių česnakų,
4 šaukštų daigintų kviečių,
skrudintos duonos,
sviesto kepti.


GAMINIMAS:

Nulupkite ir smulkiai sukapokite česnaką. Padažas: jogurtą, grietinę, česnakus, aliejų ir citrinų sultis išplakite, pagardinkite druska, pipirais. Gražgarstes nuplaukite ir susmulkinkite norimo dydžio. Sausus grybus supjaustykite, pakepinkite su sviestu, karštus sumaišykite su sūriu.

Užpilkite jogurto padažu. Prieš patiekiant pabarstykite daigintais kviečiais, smulkintais laiškiniais česnakais. Prie salotų tinka skrudintos duonos gabalėliai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668