250 g baravykų (marinuotų),
1 skiltelės česnako,
150 g natūralaus jogurto,
2 šaukštų grietinės,
2 šaukštų aliejaus,
1/2 citrinos sulčių,
druskos,
baltųjų pipirų,
1 gražgarsčių salotų,
120 g sūrio (Camembert, 30 proc. riebumo),
2 šaukštų laiškinių česnakų,
4 šaukštų daigintų kviečių,
skrudintos duonos,
sviesto kepti.
GAMINIMAS:
Nulupkite ir smulkiai sukapokite česnaką. Padažas: jogurtą, grietinę, česnakus, aliejų ir citrinų sultis išplakite, pagardinkite druska, pipirais. Gražgarstes nuplaukite ir susmulkinkite norimo dydžio. Sausus grybus supjaustykite, pakepinkite su sviestu, karštus sumaišykite su sūriu.
Užpilkite jogurto padažu. Prieš patiekiant pabarstykite daigintais kviečiais, smulkintais laiškiniais česnakais. Prie salotų tinka skrudintos duonos gabalėliai.