Salotos su voveraitėmis ir ridikėliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salotos su voveraitėmis ir ridikėliais


INGREDIENTAI:

300 g marinuotų voveraičių,
1 pakelio žalių itališkų makaronų,
50 g ridikėlių,
2 raudonųjų svogūnų,
10 g žalių svogūnų laiškų,
50 g kumpio griežinėliais,
6 šaukštų alyvuogių aliejaus,
pagal skonį druskos,
pipirų,
cukraus,
1 šaukšto baltojo balzaminio acto (galima nedėti).
1


GAMINIMAS:

Voveraites nuplaukite šaltu vandeniu ir nuvarvinkite. Didesnius grybus supjaustykite. Makaronus išvirkite kaip nurodyta gamintojo etiketėje. Ridikėlius nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Svogūnus pjaustykite pusžiedžiais, o svogūnų laiškus susmulkinkite iki norimo dydžio.

Aliejuje kepkite kumpio griežinėlius tol, kol jie taps traškūs. Dubenėlyje sumaišykite ridikėlius, makaronus, grybus ir svogūnus. Pagardinkite druska, pipirais, cukrumi. Viską išmaišykite, supilkite aliejų, actą. Salotas patiekite porcijomis, papuoštas traškiais kumpio griežinėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668