300 g marinuotų voveraičių,
1 pakelio žalių itališkų makaronų,
50 g ridikėlių,
2 raudonųjų svogūnų,
10 g žalių svogūnų laiškų,
50 g kumpio griežinėliais,
6 šaukštų alyvuogių aliejaus,
pagal skonį druskos,
pipirų,
cukraus,
1 šaukšto baltojo balzaminio acto (galima nedėti).
1
GAMINIMAS:
Voveraites nuplaukite šaltu vandeniu ir nuvarvinkite. Didesnius grybus supjaustykite. Makaronus išvirkite kaip nurodyta gamintojo etiketėje. Ridikėlius nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Svogūnus pjaustykite pusžiedžiais, o svogūnų laiškus susmulkinkite iki norimo dydžio.
Aliejuje kepkite kumpio griežinėlius tol, kol jie taps traškūs. Dubenėlyje sumaišykite ridikėlius, makaronus, grybus ir svogūnus. Pagardinkite druska, pipirais, cukrumi. Viską išmaišykite, supilkite aliejų, actą. Salotas patiekite porcijomis, papuoštas traškiais kumpio griežinėliais.