200 g pievagrybių,
7 šaukštų alyvuogių aliejaus,
4 šaukštų baltojo vyno,
1 šaukšto vyno acto,
1 šaukštelio cukraus,
1 šaukštelio garstyčių,
1/2 paprikos,
200 g duonos skrebučių,
2 česnako skiltelių,
60 g lukštentų pistacijų,
300 g morkų,
100 g gražgarsčių salotų,
100 g "Romaine" salotų,
50 g Permezano sūrio,
1 svogūno,
pagal skonį druskos,
keptų paprikų miltelių.
GAMINIMAS:
Padažas: sumaišykite ir išplakite actą ir vyną su druska, cukrumi, maltomis garstyčiomis, pipirais, 4 šaukštais aliejaus. Grybus ir morkas kruopščiai nuplaukite, nuvarvinkite, supjaustykite šiaudeliais ir apkepkite aliejuje kartu su smulkintais svogūnais. Duoną supjaustykite kubeliais, apkepkite aliejuje ir palaikykite ant rankšluostinės servetėlės.
Visas apkeptas daržoves dėkite į dubenį, sudėkite smulkintas salotas, pistacijas, pjaustytą kubeliais papriką, viską sumaišykite. Pagardinkite druska, paprikas milteliais ir užpilkite marinatu. Prieš patiekiant apibarstykite Parmezano sūriu.