250 g džiovintų avižirnių,
250 g marinuotų pupelių,
1/2 šaukštelio ciberžolės,
2 svogūnų,
2 skiltelių česnako,
1 1/2 šaukštelio maltų kmynų,
1 kiaušinio,
2 šaukštų smulkintų petražolių lapų,
džiūvėsėlių,
aliejaus kepimui.
GAMINIMAS:
Pupeles ir avinžirnius išmirkykite, išvirkite ir sumalkite (galima naudoti marinuotas). Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite riebaluose. Sumaišykite pupelių ir avinžirnių masę su svogūnais ir kiaušiniais.
Pridėkite 3 šaukštus džiūvėsėlių ir prieskonių. Formuokite kukulius, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir kepkite, kol gražiai apskrus. Tai puikus užkandis šventiniam stalui.