(4 porcijoms)
500 g faršo,
150 g šparaginių pupelių,
1 raudonojo svogūno,
2 skilt. česnako,
1 stikl. maltų džiūvėsėlių,
1 pund. baziliko,
1 stikl. tarkuoto "Parmezano" sūrio,
1 kiaušinio,
500 g trintų pomidorų,
1 stikl. pomidorų pastos,
1 l mėsos sultinio,
smulkių makaronų,
2 vnt. nedidelių cukinijų,
"Parmezano" sūrio bei itališkos duonos pagal skonį.
GAMINIMAS:
Faršą sumaišykite su smulkiai supjaustytu svogūnu, trintomis česnako skiltelėmis, maltais džiūvėsėliais, smulkintu baziliku, tarkuotu sūriu ir kiaušiniu. Pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Gerai išminkykite ir suformuokite nedidelius mėsos kukulaičius. Į didelį puodą supilkite sultinį, trintus pomidorus, pomidorų tyrę ir 2 stikl. vandens.
Užvirkite, sumažinkite ugnį, sudėkite mėsos kukulaičius, šparagines pupeles, šiaudeliais supjaustytas cukinijas ir virkite apie 10 min. Suberkite smulkius makaronus ir dar 5 min. pavirkite. Išpilstykite sriubą į lėkštes, pabarstykite tarkuotu sūriu ir patiekite su itališka duona.