(4 porcijoms)
4 kefalių,
50 ml apelsinų sulčių,
1 ryš. krapų,
kmynų,
pagal skonį druskos ir
pipirų,
2 morkų,
200 g saliero,
1 poro,
2 skilt. česnako.
GAMINIMAS:
Žuvį nuplaukite ir nusausinkite. Iš vidaus ir iš išorės įtrinkite druska, pipirais ir apšlakstykite apelsinų sultimis. Nuskustas morkas ir salierą supjaustykite juostelėmis, porą-griežinėliais, krapus ir česnaką susmulkinkite.
Kepimo popierių patepkite aliejumi, padėkite žuvį. Daržoves, žalumynus sudėkite ant žuvies, pabarstykite kmynais, krapais. Žuvį apšlakstykite aliejumi, apdėliokite sviesto gabaliukais, susukite į kepimo popierių ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30 minučių.