Folijoje keptos kefalės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Folijoje keptos kefalės


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
4 kefalių,
50 ml apelsinų sulčių,
1 ryš. krapų,
kmynų,
pagal skonį druskos ir
pipirų,
2 morkų,
200 g saliero,
1 poro,
2 skilt. česnako.


GAMINIMAS:

Žuvį nuplaukite ir nusausinkite. Iš vidaus ir iš išorės įtrinkite druska, pipirais ir apšlakstykite apelsinų sultimis. Nuskustas morkas ir salierą supjaustykite juostelėmis, porą-griežinėliais, krapus ir česnaką susmulkinkite.

Kepimo popierių patepkite aliejumi, padėkite žuvį. Daržoves, žalumynus sudėkite ant žuvies, pabarstykite kmynais, krapais. Žuvį apšlakstykite aliejumi, apdėliokite sviesto gabaliukais, susukite į kepimo popierių ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668