Upėtakiai su aitriuoju padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Upėtakiai su aitriuoju padažu


INGREDIENTAI:

(6 porcijoms)
800 g upėtakio,
5 skilt. česnako,
3 vnt. aitriųjų paprikų,
2 porų,
1 žiupsn. kalendros,
2 valg. šaukšt. aliejaus,
1 valg. šaukšt. cukraus,
3 valg. šaukšt. žaliųjų citrinų sulčių,
3 valg. šaukšt. žuvų padažo,
1 saujos bazilikų,
pagal skonį druskos ir
pipirų.


GAMINIMAS:

Susmulkintas česnako skilteles, paprikas, porus kartu su kalendra pakepinkte aliejuje. Įberkite cukraus, supilkite citrinų sultis, padažą. Sumeskite kapotus bazilikus ir pakaitinkite. Žuvį nuplaukite, nusausinkite, pasūdykite, pabarstykite pipirais.

Kiekvienoje pusėje įpjaukite juosteles. Aliejų įkaitinkite dideliame kepintuve. Žuvį aliejuje kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai parus. Patiekite į juosteles įpylus aitriųjų paprikų padažo. Likusį padažą patiekite atskirai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668