Omletas su voveraitėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Omletas su voveraitėmis


INGREDIENTAI:

(2 porcijoms)
4 kiaušinių,
100 g fermentinio sūrio,
1/2 stiklinės grietinėlės,
1 šaukšto miltų,
200 g voveraičių,
1 šaukšto sviesto,
šaukšto smulkintų petražolių,
druskos.


GAMINIMAS:

Pakaitinkite grietinėlę, bet neužvirinkite. Suberkite miltus ir išmaišykite, kad nebūtų gumuliukų. Dubenėlyje gerai išsukite kiaušinius ir maišydami supilkite grietinėlę, suberkite tarkuotą sūrį ir viską gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, lengvai apkepkite grybus ir sudėkite į lėkštę.

Į tą pačią keptuvę supilkite pusę kiaušinio masės, užberkite druskos, uždenkite dangčiu ir kepkite ant lengvos ugnies, kol omletas iškils. Iškepusį pabarstykite žalumynais, užberkite pusę grybų, perlenkite perpus ir dėkite į lėkštę. Taip pat iškepkite ir antrą omletą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668