L i e t i n i a m s:
3 kiaušinių,
1,5 stiklinės miltų,
žiupsnelio druskos,
stiklinės pieno,
5 valgomųjų šaukštų aliejaus.
Į d a r u i:
200 g moliūgo (be žievės ir sėklų),
200 g saliero šaknies,
2 morkų,
100 g sviesto,
žiupsnio druskos.
GAMINIMAS:
Sumaišykite iš visų lietiniams skirtų komponentų tešlą ir iškepkite nedidelius blynus. Nuplautas, nuskustas daržoves supjaustykite mažais kubeliais ir iškepkite keptuvėje su sviestu, užberkite druskos.
Šaukštu daržoves tolygiai paskirstykite ant lietinių, juos suvyniokite. Per vakarėlį labai patogu patiekti lietinius kepimo popieriaus tūtelėse. Šį patiekalą galima šiek tiek "pastiprinti"-daržoves apkepkite kartu su keliais šaukštais maltos mėsos.