Aguonų vyniotinis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aguonų vyniotinis


INGREDIENTAI:

30 g mielių,
60 g cukraus,
400 g miltų,
žiupsnelio druskos,
2 kiaušinių,
140 g sviesto,
2 pakelių aguonų,
125 ml pieno,
1 šaukštelio cinamono,
50 g razinų,
50 g maltų lazdynų riešutų.


GAMINIMAS:

Mieles sutrinkite, sumaišykite su cukrumi ir 200 ml šilto vandens. Įberkite miltus, druską, įmuškite 1 kiaušinį, įdėkite 90 g šilto sviesto, išminkykite tešlą ir dėkite šiltai 30 min. Aguonas užpilkite pienu, užvirinkite ir virkite 5 min. ant lėtos ugnies.

Įdėkite sviesto, įberkite cinamoną, razinas ir malkite riešutus. Nukaiskite ir atvėsinkite. Iš tešlos iškočiokite stačiakampį, ant jo lygiu sluoksniu dėkite pusę įdaro, kraštus užlenkite iki vidurio.

Tada dėkite likusį įdarą ir vėl užlenkite. Palaikykite 15 min., tada dėkite į riebalais pateptą skardą, pašaukite į 200 laipsnių orkaitę ir kepkite 60 min. Vyniotinį galite aptepti glaistu ir pabarstyti kapotais riešutais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668