Pyragas su bezė ir kapučino receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pyragas su bezė ir kapučino


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
125 g sviesto,
70 g cukraus,
1 šaukšto tirpios kapučino kavos,
250 g miltų,
1 kiaušinio.

Į d a r u i:
4 kiaušinių,
125 g sviesto,
220 g cukraus,
4 šaukštų pieno,
500 g maskarponės sūrio,
500 g varškės,
75 g juodojo šokolado,
8 šaukštų manų kruopų,
1 šaukšto tirpios kapučino kavos,
2 šaukštų citrinų sulčių.


GAMINIMAS:

Tešlos produktus sumaišykite, išminkykite tešlą, suritinkite į rutulį, suvyniokite į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve 30 min. Iš tešlos iškočiokite apvalų paplotį ir įdėkite į kepimo formą (apie 26 cm skersmens)

Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių, 2 baltymus išplakite. Sviestą ištrinkite su 120 g cukraus, po vieną įmaišykite trynius. Sumaišykite pieną, maskarponę, varškę, tarkuotą šokoladą ir manų kruopas ir sumaišykite su sviesto ir cukraus mišiniu. Pabaigoje į įdarą įmaišykite išplaktus baltymus.

Įdarą lygiu sluoksniu dėkite ant papločio. Pašaukite į 180 laipsnių orkaitę ir kepkite 40 min. "Kepurei" 2 baltymus išplakite iki standžių putų, palaipsniui suberiant 100 g cukraus ir kapučino miltelius. Paruoštą bazė dėkite ant pyrago ir pašaukite į orkaitę dar 15 min. Tada atsargiai ištraukite ir palikite atvėsti 25 min. (kad pyragas nesukristų).

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668