Rauginti kopūstai, kepti su džiovintomis slyvomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rauginti kopūstai, kepti su džiovintomis slyvomis


INGREDIENTAI:

500 g raugintų kopūstų su morkomis,
vidutinio dydžio svogūnas,
2 šaukštai aliejaus,
šaukštelis druskos,
200 ml vandens.


GAMINIMAS:

Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir pakepkite dalyje aliejaus. Kopūstus perplaukite šaltu vandeniu ir sumaišykite su svogūnais, druska ir džiovintomis slyvomis. Formeles patepkite aliejumi.

Sudėkite kopūstus ir įpilkite tiek vandens, kad apsemtų. Kepkite apie 20 min. iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Jeigu gaminsite įdarą pyragėliams arba pyragui, slyvas susmulkinkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668