2 vidutinio dydžio burokėliai,
1-2 šaukštai aliejaus,
pusės citrinos sulčių,
kelios šakelės petražolių,
skiltelė česnako,
šaukštas džiovintų raugerškių,
200 ml virtų arba konservuotų avinžirnių (juos galima pakeisti kitomis sėklomis - virtomis pupelėmis, lęšiais, kt.)
GAMINIMAS:
Burokėlius nulupkite, supjaustykite plonais šiaudeliais, mandolinos" tipo pjaustykle. Jei tokios neturite, burokėlius galite sutarkuoti burokine tarka. Burokėlius maišant pakepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje apie 45-50 min.
Keptus burokėlius ataušinkite, sumaišykite su smulkiai supjaustytomis petražolėmis, avinžirniais ir smulkintais česnakais. Įpilkite citrinos sulčių ir suberkite raugerškius.