Kepti burokėliai su avinžirniais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti burokėliai su avinžirniais


INGREDIENTAI:

2 vidutinio dydžio burokėliai,
1-2 šaukštai aliejaus,
pusės citrinos sulčių,
kelios šakelės petražolių,
skiltelė česnako,
šaukštas džiovintų raugerškių,
200 ml virtų arba konservuotų avinžirnių (juos galima pakeisti kitomis sėklomis - virtomis pupelėmis, lęšiais, kt.)


GAMINIMAS:

Burokėlius nulupkite, supjaustykite plonais šiaudeliais, mandolinos" tipo pjaustykle. Jei tokios neturite, burokėlius galite sutarkuoti burokine tarka. Burokėlius maišant pakepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje apie 45-50 min.


Keptus burokėlius ataušinkite, sumaišykite su smulkiai supjaustytomis petražolėmis, avinžirniais ir smulkintais česnakais. Įpilkite citrinos sulčių ir suberkite raugerškius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668