Grikių košė su pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grikių košė su pievagrybiais


INGREDIENTAI:

2 šaukštai aliejaus,
2 vidutinio dydžio svogūnai,
7-8 vidutinio dydžio pievagrybiai,
300 ml grikių kruopų,
šaukštelis druskos,
šaukštelis mairūno,
žiupsnis cukraus.


GAMINIMAS:

Svogūnus ir pievagrybius supjaustykite plonomis riekelėmis. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus. Suberkite svogūnus, užberkite truputį cukraus, kepkite, kol gražiai pagels. Tada suberkite pievagrybius ir trumpai apkepkite. Svogūnus ir pievagrybius išinkite, į tą pačią keptuvę suberkite grikius, mairūnus, įberkite druskos ir minutę pakepkite ant stiprios ugnies.

Grikius sumaišykite su svogūnais, pievagrybiais ir suberkite į puodelius (0,5 l talpos puodeliai). Puodeliai turi būti užpildyti maždaug iki pusės. Į puodelius įpilkite 3/4 vandens ir pašaukite į iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 30 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668