Dzūkiški suktinukai su baravykais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Dzūkiški suktinukai su baravykais


INGREDIENTAI:

600 g veršienos,
druskos,
pipirų,
1 svogūno,
200 g džiovintų baravykų,
2 šaukštų miltų,
2 kiaušinių,
100 g grietinėlės,
50 g sviesto.


GAMINIMAS:

Pirmiausia išvirkite džiovintus baravykus, nusausinkite (sunkos neišpilkite), supjaustykite ir pakepinkite su sviestu ir pjaustytais svogūnais. Įdaras: į atvėsusius grybus įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais, išmuškite kiaušinį, apibarstykite druska ir pipirais.

Ant kiekvieno mėsos griežinėlio dėkite po šaukštą įdaro, susukite ir suriškite siūlu. Suktinukus kepkite gerai įkaitintame aliejuje, kol iškeps. Gatavus dėkite į dubenį. Iš skysčio, kuriame virė baravykai, įdėjus miltų ir grietinėlės, pataisykite padažą. Prieš patiekdami nuo suktinukų nuimkite siūlus. Prie jų tinka bulvių košė.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668