600 g veršienos,
druskos,
pipirų,
1 svogūno,
200 g džiovintų baravykų,
2 šaukštų miltų,
2 kiaušinių,
100 g grietinėlės,
50 g sviesto.
GAMINIMAS:
Pirmiausia išvirkite džiovintus baravykus, nusausinkite (sunkos neišpilkite), supjaustykite ir pakepinkite su sviestu ir pjaustytais svogūnais. Įdaras: į atvėsusius grybus įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais, išmuškite kiaušinį, apibarstykite druska ir pipirais.
Ant kiekvieno mėsos griežinėlio dėkite po šaukštą įdaro, susukite ir suriškite siūlu. Suktinukus kepkite gerai įkaitintame aliejuje, kol iškeps. Gatavus dėkite į dubenį. Iš skysčio, kuriame virė baravykai, įdėjus miltų ir grietinėlės, pataisykite padažą. Prieš patiekdami nuo suktinukų nuimkite siūlus. Prie jų tinka bulvių košė.